» www.kouvolansurffarit.fi Etusivu

Purjelautailun treeniviikonloppu 1.-2.6. Iitin Urajärvellä

Kouvolan Surffarit ja Radalla Resort toivottavat kaikki purjelautailun harrastajat tervetulleiksi treeniviikonlopulle! Tervetuloa viettämään hauskaa viikonloppua Iittiin ja Urajärvelle myös tänä vuonna 2024 purjelautailun merkeissä. Mukavaa matkailutarjontaa on koko perheelle, myös uusi Padel kenttä on käytössänne. Lue lisää oheisesta esitteestä.

Tämä kutsu on tarkoitettu kaikille eritasoisille purjelautailun harrastajille luokista riippumatta. Varaatte itse yöpymisen, me (Kouvolan Surffarit ry) vastaamme treeniviikonlopun muista asioista.
Treeniviikonlopun keskuspaikkana toimii Iitin Urajärven rannalla sijaitseva Radalla Resort, joka on monipuolinen matkailukohde ja lomahotelli Iitin Urajärven rannalla. Se tarjoaa erotasoisia majoitusmahdollisuuksia rantahuviloista hotellimajoituksiin. Me rakennamme harjoitusradan molemmille päiville sekä järjestämme Surffi-saunan, purjeiden parannetut ”rikaus” alueet nurmikoilla ja rannan käytön. Myös asuntoautot ja telttailijat tulemme ottamaan huomioon

Radalla Resort tarjoaa erotasoisia majoitusmahdollisuuksia rantahuviloista hotellimajoituksiin. Me kilpailutamme jo valmiiksi teille majoitushinnat, rakennamme harjoitusradan molemmille päiville sekä järjestämme Surfi saunan, purjeiden rikauspaikat ja rannan käyttöön. Myös asuntoautot ja telttailijat tulemme ottamaan huomioon.

Tulemme julkaisemaan kevään aikana enemmän tietoa tulevasta viikonlopusta SPLL:n ja Kouvolan Surffarit ry:n verkkosivuilla, joilla on aina viimeisimmät tiedot. Esimerkiksi neuvotellut Radalla Resortin majoitushinnat ja ruokailut, treeniviikon ohjelmatiedot ja muut alueen koko perhettä kiinnostavat matkailukohteet jne. Pyrimme vaikuttamaan siihen, että hinnat olisivat mahdollisimman edullisia. Treeniviikonlopun järjestelykustannuksista veloitamme ainoastaan KoSu:n maksamien omien kulujen eurot.

Seuratkaa ao. nettisivuja ja tarvittaessa vastaamme kyselyihin.
HUOM. Ennakko-ilmoittautuminen tapahtumaan on tärkeää järjestelyjen kannalta! Lähetä tieto ilmoittautumisestasi myös meille alla oleviin sähköpostiosoitteisiin tai puhelinnumeroihin.

Viralliset treeniviikon sivut: https://spll.fi/koulutus/calendar-courses/ ja https://www.kouvolansurffarit.fi/
Radalla Resort: https://radallaresort.fi/
Iitin ja Kouvolan matkailukohteet - Visit Iitti: https://www.iitti.fi/visitiitti ja https://visitkouvola.fi/fi

Terveisin KoSu:n Surffarit
Jorma Kotro
jorma.kotro@gmail.com
0400 920 550

Kimmo Hakanen
kimmohakanen@gmail.com
040 584 1384

Purjelautailun treeniviikonloppu. 01_02_6_2024.pdf

Uutisia

» Hiihtoleijailun alkeiskurssi 2024
01.02.2024

Kouvolan Surffarit järjestää ensimmäisen hiihtoleijailun alkeiskurssin Iitissä Urajärven jäällä. Kurssi järjestetään 17.-18.2.2024 viikonlopun (la-su) aikana.


» KoSu:n syyskokouksen 21.11.2023
22.11.2023

Kouvolan Surffarit ry:n syyskokous pidettiin tiistaina 21.11.2023 klo 18.00 alkaen Valkealan ABC:n ravintolan kabinetissa. Kokoukseen osallistui 9 seuran jäsentä.


» Purjelautailun treeniviikonlopun aluekartta Iitin Urajärvellä
04.05.2023

Kouvolan Surffarit ry järjestää avoimen ja kaikille purjelautailijoille tarkoitetun treeniviikonlopun toukokuun lopulla 27.-28.5. (la-su) Radalla Resortin tiloissa ja Iitin Urajärven alueella.


» Heikki Ruuhimäestä KoSu:n kunniajäsen
13.11.2019

Kouvolan Surffarit ry:n kunniajäseneksi valittiin Heikki Ruuhimäki keskiviikkona 13.11.2019 pidetyn syyskokouksen yksimielisellä päätöksellä.


» Urban Windsurfing
23.05.2012

Urban Windsurfing